Olemme kykeneväisiä monenlaiseen

Tutustu monipuolisiin ratkaisuihin, joita olemme toteuttaneet muun muassa kone- ja laitevalmistajille, sekä erilaisiin mobiileihin konttiratkaisuihimme.

 

Otamme mielellämme vastaan haastavia, tuttuja tai uusia, projekteja. Ideasi ei tarvitse olla valmis, ota asiantuntijoihimme matalalla kynnyksellä yhteyttä.

 

Monipuolista osaamista teräs- ja alumiini-rakentamisen suunittelussa ja toteutuksessa

Erikoistila, laitetila, tekninen tila – näitä kaikkia yhdistää mahdollisuus nostaa toiminta pyörien päälle mobiiliksi tilaratkaisuksi. Nokian Metallirakenne on suunnitellut ja valmistanut mobiileja tiloja mm. kone- ja laitevalmistajille, terveydenhuollon, energia- ja kierrätysalan, rakentamisen tarpeisiin.

Arctest Oy – Olosuhdetestausta kontissa ja perävaunussa

Nokian Metallirakenne tekee yhteistyötä Arctest Oy:n kanssa, joka on johtava olosuhdetestauslaitteiden valmistaja Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Heidän asiakkaillaan oli tarve vankkarakenteisille siirrettäville testauskonteille ja -perävaunuille. Nokian Metallirakenteen osaamisen ja laitetilojen ja perävaunujen
valmistuksen pitkällisen kokemuksen vuoksi Arctest Oy päätyi yhteistyöhön Nokian Metallirakenteen kanssa.

Arctest Oy:n vastuulla rakennusprojektissa on olosuhdejärjestelmien asennusten lisäksi konseptisuunnittelu ja Nokian Metallirakenne vastaa rakenne- ja detaljisuunnittelusta sekä vaunujen ja konttien valmistuksesta loppuasiakkaan vaatimusmäärittelyjen mukaisesti.

Teollisuus

Kontteihin varusteltuja tilaratkaisuja ja erikoisolosuhteita hyödynnetään teollisuuden eri aloilla.

Metso Outotec - Analysaattorikontit vaativiin ympäristöihin

Outotec ja Nokian Metallirakenne aloittivat yhteistyön vuonna 2016. Outotec suunnitteli analysaattorilaitteistoilleen uudenlaisen konttikonseptin. Konseptin tuotteistamiseen se tarvitsi yhteistyökumppanin, jolla olisi vahva osaaminen erilaisista kontti- ja laitesuojaratkaisuista.

Nokian Metallirakenne suunnitteli uudentyyppisen analysaattorikonttikokonaisuuden Outotecin konseptin pohjalta ja ensimmäinen konttiyhdistelmä toimitettiin vuonna 2017. Tämän jälkeen kontteja on toimitettu kymmeniä. Lisäksi Outotec Oyj:lle on räätälöity peruskontin pohjalta asiakasvaatimusten mukaisia erikoiskontteja.

Nokian Metallirakenne Oy:n vahvuus hankkeissa on ollut joustavan valmistuksen lisäksi asiakkaan saama konttirakenteiden suunnittelutyö.

Suunnitelma
Valmis tuote

Teräsrakenteet

Nokian Metallirakenne Oy suunnittelee ja valmistaa teräs- ja alumiinirakenteet pintakäsittelyineen ja asennuksineen. Esimerkiksi portaat, hoitotasot, konesalien rakenteet, katokset, katsomot.

Tampereen Yhteiskoulu TYK – Katsomorakenteet ja asennustyö

Tampereen Yhteiskoulun tilojen saneerauksen yhteydessä koululle tarvittiin uusi katsomo. Toimittajaksi haluttiin yritys, joka valmistaa katsomorakenteet ja asentaa katsomon saneerattuun tilaan. Katsomon asennus sisälsi myös asiakkaan hankkimien istuimien asennukset sekä uuden porrasvalaistuksen.

Nokian Metallirakenne toimitti katsomon lopputarkastuksineen asiakkaan vaatimassa tiukassa aikataulussa.

Tampereen Yhteiskoulu TYK – Katsomorakenteet ja asennustyö Nokian Metallirakenne Oy 3
Tampereen Yhteiskoulu TYK – Katsomorakenteet ja asennustyö Nokian Metallirakenne Oy 2
Tampereen Yhteiskoulu TYK – Katsomorakenteet ja asennustyö Nokian Metallirakenne Oy

Huolto, kunnossapito ja modernisointi

Nokian Metallirakenne on toiminut useassa huollon ja kunnossapidon hankkeessa Caverion Oyj alihankkijana valmistamalla ja pintakäsittelemällä teräsrakenteita. Esimerkkinä mielenkiintoisista ja haastavista projekteista on Särkänniemen huvipuiston yhden vanhimman laitteen, Tukkijoen, saneeraustyö. Projektissa Nokian Metallirakenne valmisti loppulaskun osia, jotka Caverion asensi paikoilleen.

Särkänniemen-huvipuiston-laitteen-Tukkijoen-saneeraustyö-Nokian-Metallirakenne

Siirtopyörät

Luotettavat ja helppokäyttöiset CW-siirtopyörät konttien siirtelyyn halleissa tai ulkona, betoni- tai asfalttipinnoilla.