Nokian Metallirakenne etsii mekaniikkasuunnittelijaa Nokialle. Tehtävässä pääset osallistumaan merkittävässä roolissa haastaviin ja moderneihin projekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista mallinnus- tuotekehitys- ja projektitehtävistä.

Nokian Metallirakenteen asiakkaita ovat puolustusvoimat ja teollisuus. Nokian Metallirakenne toimittaa asiakkailleen valmistamansa tuotteet suoraan käyttöön valmiina ja testattuina.

Mitä toivomme sinulta?  

Mitä me tarjoamme sinulle?

Hae meille!

Aloitamme haastattelut heti, joten toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian. Lähetä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemus 11.4.2021 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen: vesa.saviahde@nokianmetallirakenne.fi  Paikka täytetään pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi puhelimitse Toimitusjohtaja Vesa Saviahde 040 534 7210