Terästuotteet

 vahvalla asiantuntemuksella.

Teräs taipuu moneksi

Nokian Metallirakenne Oy on metallialan kokenut erikoistoimittaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa vahvaa asiantuntemusta vaativia, korkean jalostusarvon terästuotteita. Nokian Metallirakenne toimittaa monipuolisesti erilaisia teräs- ja alumiinirakenteita asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluu myös vesileikkaus, jonka avulla erilaisia materiaaleja voidaan leikata haluttuihin muotoihin erittäin suurella tarkkuudella.

Kumppani täyttä terästä

Päivitämme konekantaamme ja osaamistamme jatkuvasti. Laaja, notkea konekanta, teräsraepuhallus, moneen taipuva maalaamo sekä alihankkijoiden verkosto tekevät Nokian Metallirakenteesta korkealaatuisen yhteistyökumppanin erilaisten teräsrakenteiden valmistukseen – raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen.

Standardin mukaista laatua

Nokian Metallirakenne täyttää Kansallisen turvallisuusauditointikriteeristö Katakrin edellytykset. Yritys noudattaa toiminnassaan ISO 9001- ja AQAP 2110 -laatustandardeja. Nokian Metallirakenteella on käytössä SFS-EN ISO 3834-3:n mukainen hitsauksen laatujärjestelmä sekä oma hitsauskoordinaattori (IWS).

Pitkällä perinteellä

Nokian Metallirakenne on suunnitellut ja valmistanut kontteja, laitesuojia ja perävaunuja sekä tehnyt erilaisia metallialan alihankintatöitä asiakkailleen jo vuodesta 1972 alkaen. Nokian Metallirakenne on kokenut, monipuolinen ja korkeat laatukriteerit täyttävä yhteistyökumppani kaikkeen, mihin teräs taipuu. Ja taipuuhan se!