Ammattitaito

silkkaa terästä.

NMR Oy

Nokian Metallirakenne Oy on metallialan kokenut erikoistoimittaja ja teräksinen yhteistyökumppani raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen.

Tuotteet ja palvelut

Nokian Metallirakenne suunnittelee, kehittää ja valmistaa kontti-, laitetila- ja ajoneuvoalustaisia tuotteita asiakkaiden määrittelemien vaatimusten pohjalta. Varustelun lisäksi tarjoamme teräs- alumiinirakenteiden alihankintavalmistuspalveluita ja toimitamme teräs- ja alumiinirakenteita monipuolisesti – asiakkaan tarpeen mukaan.

Referenssit

Asiakkaitamme ovat mm. Puolustusvoimat sekä kaikki metallirakenne-, maalaus- ja vesileikkaustöitä tarvitsevat yritykset.

 

Korkean jalostusarvon terästuotteita

Kokemuksen karkaisemalla asiantuntijuudella

Nokian Metallirakenne Oy suunnittelee ja valmistaa asiakkaalle korkean jalostusarvon tuotteita vahvalla asiantuntemuksella. Lisäksi yritys toimittaa monipuolisesti erilaisia teräs- ja alumiinirakenteita asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelutarjontaamme kuuluu myös vesileikkaus, jolla erilaisia materiaaleja (metalli, kivi, lasi, muovi) voidaan leikata haluttuihin muotoihin erittäin suurella tarkkuudella. Yritys on metallialan kokenut erikoistoimittaja.

Ajankohtaista

nmr-viivat.png

Puolustusvoimat hankkii polttoaineen jakelukalustoa

Puolustusministeri Jussi Niinistö on 14.9.2018 valtuuttanut Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen solmimaan hankintasopimuksen polttoaineperävaunujen ja -säiliöiden hankinnasta Nokian Metallirakenne Oy:n kanssa. Lue lisää: http://www.defmin.fi/ajankohtaista/tiedotteet?9_m=9461 Lisätietoa: Nokian Metallirakenne Oy:n toimitusjohtaja Vesa Saviahde, puh. 040 534 7210

Nokian Metallirakenne ja Hansel puitesopimukseen

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy on solminut 1.5.2017 Nokian Metallirakenne Oy:n ja kahden muun toimijan kanssa puitesopimukset konttien ja lavojen toimittamisesta sekä niihin liittyvien palvelujen tuottamisesta valtionhallinnon asiakkaille. Puitesopimus on voimassa kaksi (2) vuotta ja sisältää mahdollisuuden jatkaa sopimusta enintään kahdella (2) vuodella.

Nokian Metallirakenteelle hitsauksen laadunhallinnan käsikirja

Nokian Metallirakenteelle on luotu SFS-EN ISO 3834-2 -standardin mukainen hitsauksen laadunhallinnan käsikirja. Yrityksen omana hitsauskoordinaattorina (IWS) toimii kansainvälisen hitsausneuvojakoulutuksen suorittanut tuotantopäällikkö Sauli Dickman. Nokian Metallirakenne noudattaa toiminnassaan ISO 9001- ja AQAP 2110 -laatustandardeja. Laatujärjestelmän ja hitsauskoordinaattorin myötä Nokian Metallirakenne voi tarjota tuotteitaan laajemmalle asiakaskunnalle.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia